014 333 999 | Avoinna tänään klo 23 asti

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

30.4.2024

Lähiolutta ja lähiruokaa Versossa 13.9.2024 klo 18 alkaen

Lähiolutta ja lähiruokaa Verso Baari & Keittiössä 13.9.2024 klo 18

Tervetuloa nauttimaan lähellä tuotetuista Ymis-panimon oluista ja oluille sovitetuista ruuista Verso Baari & Keittiöon. Tapahtuma järjestetään pergolalla eli vehreällä sisäpihallamme. Ymiksen panimon tarinaa ja oluista on kertomassa Ymiksen edustaja.

Luvassa on mahtava kattaus tämän upean, korpilahtelaisen panimon oluita niille sovitetun neljän ruokalajin kera. Mukaan viraliseen tapahtumaan mahtuu 32 ensimmäistä, mutta menu on saatavana tuona iltana myös normaalin à la carte-listamme lisäksi.

YMIS on kolmen muuratjärveläisen naapuruksen kotiolutprojektista oikeaksi panimoksi hiljalleen kasvanut yritys, joka on perustettu vuonna 2022.Panimon tarkoituksena on valmistaa, pakata ja myydä käsityönä valmistettuja erikoisoluita sekä erilaisia kausi- ja private label -tuotteita. Tuotantotilat on rakennettu Ohelanaukeen maatilan vanhaan maitohuoneeseen.

Olet tervetullut baariimme etkoille klo 18.00 ennen varsinaisen illallisen aloitusta klo 18.30!

Ilmoittaudu mukaan illalliselle sähköpostitse info@hotelliverso.fi

Menu ja oluet 79,00 / hlö

SOKERISUOLATTU SIIKA
kurkku, piimä, tilli, Konneveden muikunmäti
YMIS Golden Ale

TARTAR LEHTOLAN TILAN LIMOUSINESTA
lehtipersilja, sipuli, mallas, juuripersilja
YMIS Mutteri Apa

 GLASEERATTUA YLIKYPSÄÄ, PAIKALLISTA KARITSAA
tamarindi, juuriselleri, sipuli
YMIS Käpykoppi IPA

MAITOSUKLAA NAMELAKA
lähituotettu omena, karamellisoitu crème pâtissière, vanilja
YMIS Ihana Milk Stout

Bistron kesäkauden päätöskekkerit la 10.8.

Bistro Kirkkopuiston viralliset kesäkauden päättäjäiset

Lue lisää