014 333 999 | Avoinna tänään klo 23 asti

KIINNOSTAAKO TYÖSKENTELY YÖPUU YHTIÖ OY:N PALVELUKSESSA?

Tarjoilijan ja vuoropäällikkön paikkoja auki Yöpuu Yhtiössä


Yöpuu Yhtiö Oy on perheyritys, joka harjoittaa hotelli- ja ravintolatoimintaa Jyväskylän keskustassa kahdessa eri toimipisteessä, Hotelli Yöpuussa sekä Hotelli Versossa.
Hotelli Yöpuu on yksilöllinen boutique- hotelli Yliopistonkadulla, jossa on 26 uniikkia hotellihuonetta sekä kokous- ja saunatiloja. Saman katon alla toimii myös satapaikkainen, kaupungin ykkösruokaravintola Pöllöwaari, joka tarjoaa laadukasta pohjoismaisiin makuihin nojaavaa, alusta asti itse valmistettua ruokaa.

Urban Hotelli Verso sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa kävelykadulla osoitteessa Kauppakatu 35. Hotelli Versossa on 128 huonetta, kokous- ja juhlatila Kerkkä sekä Verso Urban Baari & Keittiö.

Haemme salin puolen ammattilaisia monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme turvallisia työsuhteita kehittyvässä ja kasvavassa toimintaympäristössä sekä innostavan työskentelyilmapiirin ja uudenlaisen toimintamallin palvella hotelli- ja ravintola-asiakkaita.

Yöpuu Yhtiö hakee osaajia seuraaviin kokoaikaisiin (112,5 h / 3 vkoa) ja osa-aikaisiin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin:

Salin Vuoropäällikkö, Hotelli Verso
Tarjoilija, Hotelli Verso
Tarjoilija, Ravintola Pöllöwaari
Työt alkavat sopimuksen mukaan.
Mikäli nautit asiakaspalvelusta, sekä laadukkaan tuotteen tarjoaminen ja asiakastyytyväisyys ovat sinulle tärkeitä elementtejä työssä viihtymisessä, on Yöpuu Yhtiö Oy sinun työpaikkasi.

Voit olla yksi etsimistämme henkilöistä, jos omaat omaan tehtävääsi vaadittavan ravintola-alan koulutuksen ja sinulle on jo kertynyt jonkin verran kokemusta työskentelystä ruokaravintoloissa. Hotelli Verson salin vuoropäälliköltä toivomme aiempaa kokemusta myös kokous- ja juhlapalveluista.

Tarjoamamme tehtävät ovat kaksivuorotyötä, jossa työajat vaihtelevat aamu- ja iltavuorojen kesken ja luonnollisesti viikonlopputyöt kuuluvat asiaan.

Mikäli kiinnostuit työskentelystä Yöpuu Yhtiö Oy:n palveluksessa, lähetä lyhyt hakemus sekä ansioluettelosi tammikuun 27. pvä mennessä seuraaviin tehtäväkohtaisiin osoitteisiin:
Tarjoilija, Ravintola Pöllöwaari - ulla.hakkinen@yopuuyhtio.fi
Salin Vuoropäällikkö, tarjoilija, Hotelli Verso – tytti.veid@yopuuyhtio.fi

 

PIKKUJOULUT 2020 KAUPUNGIN PARHAALLA PAIKALLA HOTELLI VERSOSSA!

Varaa nyt ja saat alkumaljat veloituksetta!

Lue lisää

VERSON UUSI KAUSIMENU

Sesongin parhaimmat herkut nyt koottuna yhdeksi menukokonaisuudeksi!

Lue lisää