014 333 999 | Avoinna tänään klo 23 asti

Tervetuloa nauttimaan Versoon myös sunnuntaisin!

Hotelli Verson SUOMALAINEN AAMIAINEN on tarjolla sunnuntaisin klo 8-12. Aamiaisnautintomme on tarjolla myös muille kuin hotelliasukkaille hintaan 23€/hlö. Myös lapset ovat tervetulleita aamiaiselle. Alle 4-vuotialle aamiaisemme on ilmainen, 4-12-vuotiaat herkuttelevat 10 euron hintaan.

Viikonloppuisin sekä isommille seurueille suosittelemme tekemään aina pöytävarauksen. Tee varaus sähköpostilla info@hotelliverso.fi tai puhelimitse 014-333 999.

Myös VERSO BAARI&KEITTIÖ avoinna sunnuntaisin klo 14-20 (keittiö klo 19.30).

Isänpäiväsunnuntaina 8.11. avaamme poikkeuksellisesti jo klo 12.

Verson tarkkaan laaditusta menusta löydät vastustamattomia vaihtoehtoja niin liha-, kala- kuin kasviruoan ystäville. Keittiömme suosii tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita, ja päivitämmekin ruokalistaa aina sesongin mukaan.

Kaupungin ytimessä viihtyvän Verson jokainen ruoka-annos on raikas tuulahdus luonnon parhaista antimista. Ruokalistamme sisältää sekä Verson omalla näkemyksellä paranneltuja klassikkoannoksia että täysin ainutlaatuisia makunautintoja. Meillä ruoka valmistetaan artesaanin sydämellä; alusta alkaen käsityönä, tuoreista ja puhtaista aineksista.

Pöytävaraukset ravintolaamme täältä tai puhelimitse 014-333 999.

VERSON & PÖLLÖWAARIN YSTÄVÄNPÄIVÄN HERKKUKASSI

Ystävänpäivän, Take Away- herkkukassi kahdelle!

Lue lisää

VIETÄ VUODEN PARAS TYÖPÄIVÄ VERSOSSA!

Vaihda arjen ympyrät vuoden parhaaseen työpäivään Urban Hotel Versossa!

Lue lisää