014 333 999 | Avoinna tänään klo 23 asti

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

OTA RENNOSTI SYYSLOMALLA HOTELLI VERSOSSA!

Syyslomasta on mukava haaveilla nyt, kun kiireinen arki on toden teolla pyörähtänyt käyntiin. Verson syysloman majoitustarjous -15% on voimassa vapaa-ajan vierailuihin aikavälillä 13.-29.10.2023. 

Tutustu kaupungin tarjoamiin lukemattomiin mahdollisuuksiin ostospaikoista kulttuurielämyksiin, koe liikunnan riemua esimerkiksi Laajiksen seikkailupuistossa tai piipahda hetkeksi perheen kanssa Mäki-Matin perhepuistoon. Hotellin vierestä löytyy keilahalli sekä lyhyen kävelymatkan päässä pakohuonepelejä. Keskustan tuntumasta löytyy retkeilijöille Tourujoen luontopolku, esteetön Haukannimen luontopolkukaan ei ole kaukana, Haukanniemestä löytyy myös nuotiopaikka. Hotellimme vieraana tarjoamme ilmaislipun valitsemaasi museoon; Keski-Suomen Museo, Suomen Käsityömuseo tai Jyväskylän Taidemuseo. Meillä kaikki on lähellä!

Nauti kiireetön ja suosittu suomalainen aamiaisemme. Omien leipureidemme leipomat tuoreet leivät ja makeat leivonnaiset sekä yön yli haudutettu puuro takaavat erinomaisen alun lomapäiville. Päivän touhujen välissä on mukava piipahtaa kahville ja omien leipureidemme leipomien herkkujen äärelle tai maittavalle ja runsaalle lounaalle upeaan Bistro Kirkkopuistoon, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Hotelli Versosta. Huomioithan myös, että hotelliasiakkaana tarjoamme -10% edun Verso Baarista, Verso Baari & Keittiö ravintolastamme sekä Bistro Kirkkopuistosta

Aamiaisen lisäksi majoitukseen sisältyy asiakassaunat päivittäin klo 17 - 21. 

Huonevaraukset voit tehdä suoraan kotisivultamme, syötä kampanjakoodi SYYS23 (isoilla kirjaimilla kirjoitettuna). Mikäli majoitut lasten kanssa ja toivot lisävuoteellisen huoneen,  huonevaraukset suoraan vastaanotostamme numerosta 014 333 999 tai info@hotelliverso.fi

Syyslomatarjous on voimassa vapaa-ajanmatkustukseen ja huoneita saatavilla rajallinen määrä.

Lisuri

Tanja Salonen Trio Verso Baarissa pe 8.12.!

Tule viihtymään Versoon hyvän musiikin tahtiin!

Lue lisää

Yöpuu Yhtiön joulukuun lahjakorttitarjoukset 1.12.-17.12.2023!

Valikoimassa on seitsemän upeaa lahjakorttitarjousta!

Lue lisää

Bistron viini-iltapäivä keskiviikkona 13.12.2023

Pohditko mitä viiniä tarjota jouluruokien kanssa? Sommelierimme Ullan järjestämässä tastingissä pääset maistamaan jouluherkuille sopivia viinejä!

Lue lisää

VERSON JOULUKUUN 2023 POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT

Hotelli Verson ja Verso Baari & Keittiön poikkeukselliset aukioloajat joulun ajalle

Lue lisää

HOTELLI VERSON JOULULOUNAS 2023

Virittäydy joulun odotukseen ja tule nauttimaan joululounaasta Versossa 12.-22.12.2023!

Lue lisää