Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.
Herkullinen vappubrunssi on tarjolla Hotelli Verson 2. kerroksen ravintolatiloissa to 1. toukokuuta klo 11-16:30 välillä. Keväinen brunssikattaus on monipuolinen valikoima kauden parhaista raaka-aineista loihdittuja herkkuja.
Kattausajat Verson 2. kerroksen ravintolatiloihin;
Porrastamme kattauksia ja kattausaikamme ovat;
1. kattaus klo 11-13, klo 11:15-13:15, klo 11:30-13:30, klo 11:45-13:45
2. kattaus klo 13:45-15:45, klo 14:00-16:00, klo 14:15-16:15, tai klo 14:30-16:30.
Huomioittehan, että brunssin kattausaika on kaksi tuntia.
Tarjoilemme maistuvan vappubrunssin noutopöydästä.
Lapset 4-12 vuotiaat 25 €/hlö. Alle 4-vuotiaat veloituksetta.
Huomioittehan, että syöttötuoleja on ravintolassamme rajallinen lukumäärä.
ALKURUOKAPÖYTÄ
Graavattua lohta, marinoitua fenkolia ja Dijonsinappi-smetanakastiketta (L,G)
Maustesipulisilliä ja mustapippuria (M,G)
Matjessilli-omenacocktail ja ruohosipulia (M,G)
Kirvelimajoneesilla marinoituja katkarapuja (M,G)
Grillattuja scampinpyrstöjä, sahramimajoneesia ja inkiväärivihannesalaattia (M,G)
Härkäcarpaccio, valkosipuliaiolia, parmesanjuustoa ja rucolaa (M,G)
Grillattua kananpojanrintaa ja paprikamarmeladia (M,G)
Aitoa mozzarellaa, tomaattisipulisalaattia, oliiiviöljyä ja basilikaa (G)
Varhaisperunasalaattia ja kaprista (M,G)
Lämminsavulohisalaattia, parsaa ja sinappikastiketta (M,G)
Kevätvihannesalaattia ja vinegretteä (M,G)
Verson omien leipureiden maalaisleipää ja saaristolaisleipää, voita ja tuorejuustoa
LÄMMINRUOKABUFFET
Paahdettua siikaa, kevätsipulikastiketta ja varhaisperunaa (L,G)
***
Pippuroitua härän petite tenderiä, viherpippurikastiketta ja salottisipulia (L,G)
***
Parsaa, sokerihernettä, kirsikkatomaattia, herkkusieniä ja hollandaisekastiketta (L,G)
JÄLKIRUOKAPÖYTÄ
Paahdettua valkosuklaamoussea, raparperia ja ruiscrumblea (L)
Mansikka-mascarponekakkua (L)
Suklaa-aprikoosi Sacherkakkua (L)
Munkkeja ja simaa (L)
Kahvia ja teetä
Tilaamalla kuohuviinin ennakkoon, katamme sen juhlavasti valmiiksi pöytääsi. Varausta nettisivujen kautta tehdessäsi, voit kirjata haluamasi kuohuviinin lisätietoja-kenttään. Vastaanotosta pöytää varatessasi muista mainita tilauksesta.
Grosella, Naarajärvi, 38€/plo (norm. 42€)
Alkoholiton karviaismarjakuohuviini
Bosco Dei Cirmiole Spumante Extra Dry, Veneto, Italia 40€/plo (norm. 45€)
Vegaani kuohuviini Italiasta
Delmas AC Blancuette de Limoux Tradition Brut, Ranska, 53€/plo (norm. 59€)
Tyylikäs, perinteisellä menetelmällä tehty sitruksinen, kevyen kukkainen kuiva kuohuviini
Champagne Francois Vallois Brut Reserve Premium Cru, AC Champagne, Champagne Francois Vallois, Ranska, 79€/plo (norm. 89€)
Runsas, kevyen paahteinen samppanja pientuottajalta
-----------
Varaukset suoraan nettisivuiltamme TÄÄLTÄ.
Voit olla yhteydessä myös suoraan Hotelli Verson vastaanottoon sähköpostitse info@hotelliverso.fi tai puhelimitse 014-333 999.
Huomioithan, että paikkoja on rajallinen määrä - toimi siis nopeasti!