014 333 999 | Avoinna tänään klo 23 asti

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Vapun kunniaksi Versossa laitetaan parasta pöytään!

Herkullinen vappubrunssi on tarjolla Hotelli Verson 2. kerroksen ravintolatiloissa to 1. toukokuuta klo 11-16:30 välillä. Keväinen brunssikattaus on monipuolinen valikoima kauden parhaista raaka-aineista loihdittuja herkkuja. 

Kattausajat Verson 2. kerroksen ravintolatiloihin;

Porrastamme kattauksia ja kattausaikamme ovat; 
1. kattaus klo 11-13, klo 11:15-13:15, klo 11:30-13:30, klo 11:45-13:45 
2. kattaus klo 13:45-15:45, klo 14:00-16:00, klo 14:15-16:15, tai klo 14:30-16:30

Huomioittehan, että brunssin kattausaika on kaksi tuntia.
Tarjoilemme maistuvan vappubrunssin noutopöydästä.

VAPPUBRUNSSI 62 € /hlö

Lapset 4-12 vuotiaat 25 €/hlö. Alle 4-vuotiaat veloituksetta. 
Huomioittehan, että syöttötuoleja on ravintolassamme rajallinen lukumäärä.

ALKURUOKAPÖYTÄ

Graavattua lohta, marinoitua fenkolia ja Dijonsinappi-smetanakastiketta (L,G)
Maustesipulisilliä ja mustapippuria (M,G)
Matjessilli-omenacocktail ja ruohosipulia (M,G)
Kirvelimajoneesilla marinoituja katkarapuja (M,G)
Grillattuja scampinpyrstöjä, sahramimajoneesia ja inkiväärivihannesalaattia (M,G)
Härkäcarpaccio, valkosipuliaiolia, parmesanjuustoa ja rucolaa (M,G)
Grillattua kananpojanrintaa ja paprikamarmeladia (M,G)
Aitoa mozzarellaa, tomaattisipulisalaattia, oliiiviöljyä ja basilikaa (G)
Varhaisperunasalaattia ja kaprista (M,G)
Lämminsavulohisalaattia, parsaa ja sinappikastiketta (M,G)
Kevätvihannesalaattia ja vinegretteä (M,G)
Verson omien leipureiden maalaisleipää ja saaristolaisleipää, voita ja tuorejuustoa

LÄMMINRUOKABUFFET

Paahdettua siikaa, kevätsipulikastiketta ja varhaisperunaa (L,G)
***
Pippuroitua härän petite tenderiä, viherpippurikastiketta ja salottisipulia (L,G)
***
Parsaa, sokerihernettä, kirsikkatomaattia, herkkusieniä ja hollandaisekastiketta (L,G)

JÄLKIRUOKAPÖYTÄ

Paahdettua valkosuklaamoussea, raparperia ja ruiscrumblea (L)
Mansikka-mascarponekakkua (L)
Suklaa-aprikoosi Sacherkakkua (L)
Munkkeja ja simaa (L)
Kahvia ja teetä

VARAA MYÖS KUOHUVAT ENNAKKOON VALMIIKSI PÖYTÄÄSI ALENNETUILLA HINNOILLA

Tilaamalla kuohuviinin ennakkoon, katamme sen juhlavasti valmiiksi pöytääsi. Varausta nettisivujen kautta tehdessäsi, voit kirjata haluamasi kuohuviinin lisätietoja-kenttään. Vastaanotosta pöytää varatessasi muista mainita tilauksesta. 

Grosella, Naarajärvi, 38€/plo (norm. 42€)
Alkoholiton karviaismarjakuohuviini

Bosco Dei Cirmiole Spumante Extra Dry, Veneto, Italia 40€/plo (norm. 45€)
Vegaani kuohuviini Italiasta

Delmas AC Blancuette de Limoux Tradition Brut, Ranska, 53€/plo (norm. 59€)
Tyylikäs, perinteisellä menetelmällä tehty sitruksinen, kevyen kukkainen kuiva kuohuviini

Champagne Francois Vallois Brut Reserve Premium Cru, AC Champagne, Champagne Francois Vallois, Ranska, 79€/plo (norm. 89€)
Runsas, kevyen paahteinen samppanja pientuottajalta

-----------

Varaukset suoraan nettisivuiltamme TÄÄLTÄ.

Voit olla yhteydessä myös suoraan Hotelli Verson vastaanottoon sähköpostitse info@hotelliverso.fi tai puhelimitse 014-333 999

Huomioithan, että paikkoja on rajallinen määrä - toimi siis nopeasti!

Tervetuloa nauttimaan vappupäivästä Versoon!

Verson vappubrunssi

JUHANNUS 2025 YÖPUU YHTIÖN TOIMIPAIKOISSA

Palvelumme sulkeutuvat juhannukseksi to 19.6. - su 22.6.2025

Lue lisää

Jyväskylän Kesä-kaupunkifestivaalit rantautuvat Bistro Kirkkopuistoon

Pohjoisen Bon Iveriksi luonnehdittu Miika Leivo viihdyttää meitä pe 4.7. klo 18:00.

Lue lisää