014 333 999 | Avoinna tänään klo 23 asti

JÄRVISUOMEN HELMET HOTELLI PUNKAHARJU JA TERTIN KARTANO KUTSUVAT SINUT KYLÄILEMÄÄN!

Miksi et yhdistäisi Jyväskylän kaupunkilomaasi lounasta vehreässä Tertin Kartanon maalaismaisemassa ja rentouttavaa yötä metsän siimeksessä historiallisessa Hotelli Punkaharjussa? 

Suomen matkailukesän ollessa kuumimillaan olemme virittäneet markkinointiyhteistyötä kahden samat arvot jakavan matkailuyrityksen kanssa - tietysti tarjotaksemme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia elämyksiä kesäisessä Suomessa. Jyväskylästä Tertin Kartanon kautta Punkaharjulle kilometrejä kertyy vain noin 250km, ja kesälomallahan ei ole mihinkään kiire. 

Kiinnostuitko pidentämään kesälomaasi? Teemme mielellämme puolestasi varaukset ja autamme sinua löytämään mieleisesi kokonaisuuden. 

Ole yhteydessä myyntipalveluumme: myynti@yopuuyhtio.fi tai 014-333 911!

Hotelli Punkaharju

Kansallismaisemassa sijaitseva historiallinen Hotelli Punkaharju on kaikilla aisteilla koettava ilmiö, jossa yhdistyvät rakkaus metsä- ja järviluontoon, taiteeseen ja kulttuuriin. Saimi Hoyerin emännöimässä hotellissa nautitaan upeista näyttelyistä, huippuesiintyjistä ja ainutlaatuisista kursseista, palkittuja paikallisia makuelämyksiä unohtamatta.

Punkaharjulla nukut hyvin ylhäässä kansallismaisemassa kauniisti entisöidyssä hotellissa. Punkaharjun ravintola kunnioittaa paikallista ruokakulttuuria ja hyödyntää aina sesongin raaka-aineet lähitiloilta ja -tuottajilta. 

Huonehinnat kesälle alkaen 163€/yö kahdelta. Lue lisää upeasta Punkaharjusta täältä:https://hotellipunkaharju.fi/.

Tertin Kartano

Tertin Kartano on uniikki matkakohde Mikkelissä, Etelä-Savon ja Järvi-Suomen sydämessä. Tertin Kartano on aito sukukartano ja kartanotalous, jossa pääset kokemaan Saimaan gastronomian parhaimmat antimet mitä tunnelmallisimmassa miljöössä. Puhtaat lähituotetut raaka-aineet sesongin mukaan ja omavaraisuus yhdistettynä ainutlaatuiseen estetiikkaan ovat Tertin Kartanon kantavia teemoja. Täällä pääset kokemaan täyden palvelun makumatkan historiallisessa miljöössä.

Kartano palvelee läpi kesän maanantaista sunnuntaihin ja erityisesti kartanon lounas ja huumaavaa puutarhakahvila ovat kesäläisen matkailijan unelma!

Lue lisää ainutlaatuisesta Tertin Kartanosta täältä: https://tertinkartano.fi/. 

NYT NAUTITAAN TARJOUKSET VERSOSSA 17.-31.8.2022!

Verson aamiainen ja ravintolan kolmen ruokalajin illallismenu tarjoushintaan!

Lue lisää

Odotettu Verson Visa tulee taas pe 16.9.2022!

Suuren suosion saavuttanut Verson visa tekee paluun!

Lue lisää

Hae Verson kokousvastaavaksi!

Hotelli Verson tiimi etsii lisää osaajia iloiseen joukkoonsa. Haemme kokousvastaavaa Versoon pitämään huolen kokousasiakkaidemme viihtyvyydestä ja palveluista!

Lue lisää