Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.
Versossa äitiä juhlitaan herkullisen brunssin merkeissä. Yhdistä aamiainen ja lounas ihanan runsaaksi herkkuhetkeksi ja ota äiti, mummi, mumma, isoäiti sekä nonna mukaan nautiskelemaan – Verson monipuolisesta brunssikattauksesta löydät herkullisen valikoiman alusta alkaen kauden parhaista raaka-aineista valmistettuja herkkuja.
Äitienpäiväbrunssi on tarjolla Hotelli Verson 2. kerroksen tyylikkäissä ravintolatiloissa sunnuntaina 12.5. klo 11-16 välillä.
Kattausaika on 1,5 tuntia.
Porrastamme kattauksia, kattausaikamme ovat;
1. kattaus klo 11-13, klo 11:15-13:15, klo 11:30-13:30 tai klo 11:45-13:45
2. kattaus klo 13:15-15:15, klo 13:30-15:30, klo 13:45-15:45 tai klo 14:00-16:00
Lapset 4-12 vuotiaat 25 €/hlö. Alle 4-vuotiaat veloituksetta.
Huomioittehan, että syöttötuoleja on rajallinen määrä.
ALKURUOKAPÖYTÄ
Tillimarinoitua lohta, fenkolia ja dijonsinappi-ranskakermakastiketta (L,G)
Marinoituja katkarapuja ja kirvelimajoneesia (M,G)
Kylmäsavulohitartar, punasipulia ja smetanaa
Valkosipuligrillattuja scampinpyrstöjä, sahramimajoneesia ja inkiväärivihannesalaattia (M,G)
Vasikkacarpaccio, aiolia, parmesania ja rucolaa (M,G)
Paahdettua kananpojanrintaa, chilipaprikahilloketta ja currymajoneesia (L,G)
Burratajuustoa, miniluumutomaattia ja basilikaa (L,G)
Pikkelöityä Myskikurpitsaa ja cous cous-salaattia (M)
Fetajuustosalaattia, punasipulia ja balsamicoa (L,G)
Marinoitua bimiparsakaalia, parsaa ja pinjansimeniä (M,G)
Varhaisperunasalaattia (M,G)
Kevätvihannesalaattia ja vinegretteä (M,G)
PÄÄRUOKABUFFET
Paahdettua lohta, kevätsipulikastiketta ja varhaisperunaa (L,G)
***
Rosepaistettua häränfileetä, viherpippurikastiketta ja karamellisoitua salottisipulia (L,G)
***
Parsaa, sokerihernettä, kirsikkatomaattia, herkkusieniä ja hollandaisekastiketta (L,G)
JÄLKIRUOKAPÖYTÄ
Valkosuklaamoussea, ruiscrumblea, raparperia ja mansikkaa (L)
Mascarpone-mangokakkua (L)
Verson marjakermakakkua (L)
Suklaa-aprikoosikakkua (L)
Karkkibuffet
Kahvia ja teetä
Varaukset sähköpostitse Hotelli Verson vastaanottoon: info@hotelliverso.fi tai puhelimitse 014-333 999.
Huomioithan, että paikkoja on rajoitettu määrä - toimi siis nopeasti!
Tunnelmallinen Yöpuu Yhtiön lahjakortti pukinkonttiin.
Lue lisääPalkittu kotimainen Kyrö Distillery tulee Verson vieraaksi tammikuussa Kyrö Dinnerille, jossa tislaamon tuotteet yhdistyvät niille sovitettuihin ruokiin.
Lue lisääHotelli Verson ja Verso Baari & Keittiön poikkeukselliset aukioloajat.
Lue lisääVirittäydy joulun odotukseen ja tule nauttimaan joululounaasta Versoon, Jyväskylän keskustaan!
Lue lisää