014 333 999 | Avoinna tänään klo 23 asti

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Tervetuloa Bistron rentoon viini-iltapäivään lauantaina 15.6.2024!

Samana päivänä juhlitaan myös Bistron kesäterassin avajaisia, jonne voit jatkaa viihtymään tastingin jälkeen. Lue lisää!

Kesäkuun viini-iltapäivässä maistellaan kesäisiä sellaisenaan ja ruokapöytään sopivia roseeviinejä. Viinien maailmaan päästään tutustumaan sommelierimme Ulla Häkkisen opastuksella. Viinien makuparina on luonnollisesti roseeviineille soveltuvia herkkuja  pienenä naposteltavana.Ilmoitathan erikoisruokavalioista varauksen yhteydessä.

Tasting järjestetään kello 15-16.30 ja sen hinta on 50,00/hlö. Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Varatessasi pöydän illalliselle tastingin jälkeen saat illallisen ruuista -10%.

Ilmoittaudu pian mukaan ja varmista paikkasi joko sähköpostitse info@kirkkopuisto.fi tai puhelimitse 014-333 916. 

Järjestämme Bistrossa 2024 viini-iltapäivän kerran kuukaudessa (poislukien kesäaika ja joulukuu). Tastingit järjestetään lauantaisin kello 15-16.30 ja niiden hinta on 50€/hlö . Ilmoittautuminen tastingeihin on avoinna, eli tutustu tästä teemoihin ja varaa paikka itsellesi mieluisiin maisteluihin.

Tulevat tastingit teemoineen:

Syksyllä jatketaan tastinkien parissa syyskuusta alkaen. Kellonaika on aina sama eli 15 - 16.30.  Voit tehdä varauksen jo nyt ensi syksyn tastinkeihin.

Syyskuu Pinot Noir- viinit  14.9.
Maistelemme kuin syksyisille ruuille tehtyjä pinot noir-viinejä rypäleen tunnetuimmista tuottajamaista; - Ranskasta, Saksasta, Yhdysvalloista ja Uudesta-Seelannista.

Lokakuu -Portugalin punaviinit  5.10.
Kierrämme ympäri Portugalia maistellen persoonallisia, loistavan hinta-laatusuhteen punaviinejä niin Dourosta, Alentejosta, Bairradasta kuin Daosta.

Marraskuu - Riistaviinit  2.11.
Pureudumme siihen, millainen viini sopii riistalle ja mitä täytyy ottaa huomioon lisukkeita suunnitellessa. Maistamme viinien kanssa tuttuun tapaan myös makupaloja Bistron keittiöstä.

JUHANNUS 2024 YÖPUU YHTIÖN TOIMIPAIKOISSA

Palvelumme sulkeutuvat juhannukseksi 21.6. - 24.6.24

Lue lisää

Jyväskylän Kesä @Bistro Kirkkopuisto la 6.7. lauluilta "Onerva"

Lue lisää

Lähiolutta ja lähiruokaa Versossa 13.9.2024 klo 18 alkaen

Korpilahtelainen YMIS-panimo saapuu Verso Baari & Keittiöön 13.9. Luvassa on hauskoja tarinoita ja neljän ruokalajin illallinen panimon oluisiin sovitettuna!

Lue lisää