Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.
Lokakuun viini-iltapäivässä maistellaan portugalilaisia, huikean hyvän hinta-laatusuhteen omaavia punaviinejä. Mukana on viinejä niin Dourosta, Alentejosta, Bairradasta kuin Daosta.Viinien maailmaan päästään tutustumaan sommelierimme Ulla Häkkisen opastuksella, joka vierailee Portugalssa juuri ennen tastinkiä ja tuo samalla tuoreet kuulumiset tuosta upeasta viinimaasta. Viinien makuparina on luonnollisesti viineille soveltuvia herkkuja pienenä naposteltavana.Ilmoitathan erikoisruokavalioista varauksen yhteydessä.
Tasting järjestetään kello 15-16.30 ja sen hinta on 50,00/hlö. Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Varatessasi pöydän illalliselle tastingin jälkeen saat illallisen ruuista -10%.
Ilmoittaudu pian mukaan ja varmista paikkasi joko sähköpostitse info@kirkkopuisto.fi tai puhelimitse 014-333 916.
Järjestämme Bistrossa 2024 syksyllä viini-iltapäivän kerran kuukaudessa (poislukien joulukuu). Tastingit järjestetään lauantaisin kello 15-16.30 ja niiden hinta on 50€/hlö . Ilmoittautuminen tastingeihin on avoinna, eli tutustu tästä teemoihin ja varaa paikka itsellesi mieluisiin maisteluihin.
Lokakuu -Portugalin punaviinit 5.10.
Kierrämme ympäri Portugalia maistellen persoonallisia, loistavan hinta-laatusuhteen punaviinejä niin Dourosta, Alentejosta, Bairradasta kuin Daosta.
Marraskuu - Riistaviinit 2.11.
Pureudumme siihen, millainen viini sopii riistalle ja mitä täytyy ottaa huomioon lisukkeita suunnitellessa. Maistamme viinien kanssa tuttuun tapaan myös makupaloja Bistron keittiöstä.