Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Tervetuloa Bistron rentoon viini-iltapäivään lauantaina 20.4.2024!

Huhtikuun viini-iltapäivässä maistellaan kevään parsalle sopivia valkoviinejä. Viinien maailmaan päästään tutustumaan sommelierimme Ulla Häkkisen opastuksella. Viinien makuparina on luonnollisesti erilaisia parsasta valmistettuja herkkuja viineihin sointuvana naposteltavana.

Tasting järjestetään kello 15-16.30 ja sen hinta on 50,00/hlö. Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Varatessasi pöydän illalliselle tastingin jälkeen saat illallisen ruuista -10%.

Ilmoittaudu pian mukaan ja varmista paikkasi joko sähköpostitse info@kirkkopuisto.fi tai puhelimitse 014-333 916. 

Järjestämme Bistrossa 2024 viini-iltapäivän kerran kuukaudessa. Tastingit järjestetään lauantaisin kello 15-16.30 ja niiden hinta on 50€/hlö (poislukien samppanjatasting, jonka hinta on 70€/hlö). Ilmoittautuminen tastingeihin on jo avoinna, eli tutustu tästä teemoihin ja varaa paikka itsellesi mieluisiin maisteluihin.

Tulevat tastingit teemoineen:

Toukokuu  25.5.
Kuohuviinit - teema Cremant-kuohuviinit

Kesäkuu 15.6.
Roseeviinit ja samalla myös Bistron terassin viralliset avajaiset

Syksyllä jatketaan tastinkien parissa syyskuussa, tarkempi ohjelma ilmoitetaan huhtikuun aikana.

Verson Visa pe 10.5.2024

Suuren suosion saavuttanut Verson Visa järjestetään taas tuttuun tapaan Magnus Malin vetämänä!

Lue lisää

JAZZIA & SAMPPANJAA VERSOSSA PE 19.4.2024

Versossa nautit huikean kattauksen samppanjoita laseittan yhdessä jazzin sulosävelien kanssa. Tällä kertaa teemana ovat blanc de blancs-samppanjat.

Lue lisää

VERSON VAPPUBRUNSSI KE 1.5.2024

Verson perinteinen vappubrunssi varattavissa nyt!

Lue lisää

VERSON ÄITIENPÄIVÄBRUNSSI SUNNUNTAINA 12.5.2024

Hemmottele äitiä keväisellä herkkubrunssilla!

Lue lisää

YÖPUU YHTIÖ OY:LLE UUSI TOIMITUSJOHTAJA

Lue lisää