014 333 999 | Avoinna tänään klo 23 asti

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Koulujen kesälomat ovat jo aivan nurkan takana! Mikä olisikaan oivallisempi lahja muistaa koulunsa päättäneitä, vastavalmistuneita tai opettajaa kun Yöpuu Yhtiön lahjakortti!

Olemmekin koonneet eri toimipisteidemme suosituimpia lahjakortteja; 

- Bistro Kirkkopuiston kahvihetki kahdelle 19€  

Bistro Kirkkopuiston kahvihetki kahdelle- lahjakortti pitää sisällään kauden kahvin tai haudutetun teen sekä herkullisen kondiittorin kakkupalan kahdelle. 

- Hotelli Yöpuun aamiainen 25€/hlö

Suomen parhaaksi äänestetty hotelliaamiainen! Viikonloppuisin aamiaisen kera nautitaan lasillinen kuohuviiniä tai alkoholitonta kuohujuomaa. Aamiaista voi nauttia kesäkuukausina myös viihtyisällä viinipihalla. 

- Verso Baari & Keittiön kolmen ruokalajin illallinen kahdelle 100 €

Herkutteluhetki kahdelle Verso Baari & Keittiössä! Verson a la carte menu päivittyy aina kauden parhaiden raaka-aineiden mukaan. Tarjolla on niin sesonkituotteita kuin klassikkoannoksiakin! Tervetuloa viihtymään!

- Hotelli Verson majoituslahjakortti standard kahden hengen huoneessa 110 € 

Majoituslahjakortti sisältää majoituksen yhden tai kahden hengen standard-luokan huoneessa, asiakassaunat päivittäin klo 17 - 21 sekä suositun suomalaisen aamiaisen. Tarjoushintaisia huoneita ei ole varattavissa tapahtuma-aikoina. Tarkistathan saatavuuden suoraan hotellin vastaanotosta. 

- Hotelli Verson "Hetki kahdelle" -hotellipaketti 300€ 

Koulutyön jälkeen on hyvä latailla akkuja aivan rauhassa! Mikä olisi parempi tapa kuin rentoutua Hotelli Verson uusituissa saunallisissa superior -luokan huoneessa ja nautiskella kolmen ruokalajin illallinen viihtyisässä Bistro Kirkkopuistossa.

Lahjakorttitarjoukset ovat ostettavissa ke 24.5. klo 12 - su 4.6.2023 klo 20 saakka. 

Osta lahjakortit lahjakorttikaupastamme.

 

Bistron viini-iltapäivä la 7.10.2023

Tervetuloa maistelemaan syksyisiä sieniviinejä ja Bistron keittiön makupaloja!

Lue lisää

SYYSLOMAILUA HOTELLI VERSOSSA 16.-29.10.2023

Tule nauttimaan leppoisista lomapäivistä Jyväskylään!

Lue lisää

ISÄNPÄIVÄN AAMIAINEN HOTELLI VERSOSSA SU 12.11.2023

Hemmottele isää tai isoisää herkullisella suomalaisella aamiaisella Hotelli Versossa!

Lue lisää