24.5.2023

Yöpuu Yhtiön lahjakorttitarjoukset 24.5.-4.6.2023

Koulujen kesälomat ovat jo aivan nurkan takana! Mikä olisikaan oivallisempi lahja muistaa koulunsa päättäneitä, vastavalmistuneita tai muistaa opettajaa kun Yöpuu Yhtiön lahjakortti!

Olemmekin koonneet eri toimipisteidemme suosituimpia lahjakortteja; 

- Bistro Kirkkopuiston kahvihetki kahdelle 19€  

Bistro Kirkkopuiston kahvihetki kahdelle- lahjakortti pitää sisällään kauden kahvin tai haudutetun teen sekä herkullisen kondiittorin kakkupalan kahdelle. 

- Hotelli Yöpuun aamiainen 25€/hlö

Suomen parhaaksi äänestetty hotelliaamiainen! Viikonloppuisin aamiaisen kera nautitaan lasillinen kuohuviiniä tai alkoholitonta kuohujuomaa. Aamiaista voi nauttia kesäkuukausina myös viihtyisällä viinipihalla. 

- Verso Baari & Keittiön kolmen ruokalajin illallinen kahdelle 100 €

Herkutteluhetki kahdelle Verso Baari & Keittiössä! Verson a la carte menu päivittyy aina kauden parhaiden raaka-aineiden mukaan. Tarjolla on niin sesonkituotteita kuin klassikkoannoksiakin! Tervetuloa viihtymään!

- Hotelli Verson majoituslahjakortti standard kahden hengen huoneessa 110 € 

Majoituslahjakortti sisältää majoituksen yhden tai kahden hengen standard-luokan huoneessa, asiakassaunat päivittäin klo 17 - 21 sekä suositun suomalaisen aamiaisen. Tarjoushintaisia huoneita ei ole varattavissa tapahtuma-aikoina. Tarkistathan saatavuuden suoraan hotellin vastaanotosta. 

- Hotelli Verson "Hetki kahdelle" -hotellipaketti 300€ 

Koulutyön jälkeen on hyvä latailla akkuja aivan rauhassa! Mikä olisi parempi tapa kuin rentoutua Hotelli Verson uusituissa saunallisissa superior -luokan huoneessa ja nautiskella kolmen ruokalajin illallinen viihtyisässä Bistro Kirkkopuistossa.

Lahjakorttitarjoukset ovat ostettavissa ke 24.5. klo 12 - su 4.6.2023 klo 20 saakka. 

Osta lahjakortit lahjakorttikaupastamme.

 

Juhlitaan yhdessä kesää Pöllöwaarin Viinipihalla 16.6.2023

Perjantaina 16.6. klo 16 - 22 Bubbly Bites - ranskalaisia kuohuvia, sormisyötävää ja elävää musiikkia. Tervetuloa!

Lue lisää

Bistron terassi goes pink 9.-10.6.23!

Roseeviinit valtaavat Bistron terassin!

Lue lisää