014 333 999 | Avoinna tänään klo 23 asti

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Bistro Kirkkopuiston - kaupungin kauneimman terassin - kesäjuhlat lauantaina 15.6. klo 15 alkaen

Tule mukaan kanssamme nauttimaan kesästä, elävästä musiikista ja hyvistä juomista Bistron isolle terassille!

Hemmottele makuaistejasi Chouette de Champilllonin ihanilla "pöllösamppanjoilla", jotka ovat koko kesän tarjolla myös laseittain.

Klo 15-16.30 sommelierimme Ullan kanssa maistellaan kesäisiä roseeviinejä. Voit ilmoittautua tilaisuuteen ja lukea lisää tästä.

 Klo 17 estraadille saapuu TINA. TINA  eli Tiina Nyyssönen on jyväskyläläinen artisti ja ammattimuusikko. Debyyttisingle Pisarat julkaistiin keväällä 2020 ja toinen single, Ensitreffit alttarilla -ohjelmassakin soinut TikTok -viraalihitti Loppukiri toukokuussa 2021. Hänet tunnetaan The Voice of Finland finalistina 2017 ja TVOF All Stars kilpailijana 2021. Nykyään hänet tunnistetaan erityisesti TikTokista, jossa hänen musiikkiaiheiset videonsa keräävät satoja tuhansia näyttökertoja.

JUHANNUS 2024 YÖPUU YHTIÖN TOIMIPAIKOISSA

Palvelumme sulkeutuvat juhannukseksi 21.6. - 24.6.24

Lue lisää

Jyväskylän Kesä @Bistro Kirkkopuisto la 6.7. lauluilta "Onerva"

Lue lisää

Lähiolutta ja lähiruokaa Versossa 13.9.2024 klo 18 alkaen

Korpilahtelainen YMIS-panimo saapuu Verso Baari & Keittiöön 13.9. Luvassa on hauskoja tarinoita ja neljän ruokalajin illallinen panimon oluisiin sovitettuna!

Lue lisää