014 333 999 | Avoinna tänään klo 23 asti

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Versossa olet meille kunniavieras

Verson keittiössä loihdimme puhtaista raaka-aineista maukkaan moderneja annoksia, joissa maistuvat ammattitaito ja intohimo. Keittiössämme sykkii artesaanihenki: jokainen tarjoamamme annos on alusta alkaen käsityönä valmistettu. Ruoka ja juoma ovat meille taidetta, jolla haluamme hemmotella Versoon saapuvia herkuttelijoita.

me sivu kokki rajattu


Meille on tärkeää tarjota vain tuoreista aineksista ajatuksella ja sydämellä valmistettua ruokaa. Ekologisuus ja lähituotanto ovat meille erityisen vahvoja arvoja. Arvoja, jotka paitsi näkyvät kaikessa toiminnassamme, myös maistuvat valmistamassamme ruoassa.

Me tarjoilija 2


Meille jokainen asiakas on kunniavieras. Kaupungin syke on Verson koti, johon toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi. Kaipaat sitten virkistävää lepohetkeä lasillisen äärellä, makunystyröiden hemmottelua tuoreilla leivonnaisilla tai pitkän kaavan mukaan nautittua elämysten iltaa, me teemme parhaamme, että viihdyt.

Tarjoilija

Maku

Me sivu- kokki leikkaa

Luotamme huolella valittuihin raaka-aineisiin ja alusta asti itse tekemiseen. Näin takaamme niin juomien, ruokien kuin leipomotuotteiden korkean laadun sekä mutkattoman herkullisen maun.

Paikallisuus

me-sivu kala

Alkuperän tunteminen on meille tärkeää, ja suosimme ruoka- ja juomavalikoimassamme paikallisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita. Panostamme käyttämiemme aineksien tuoreuteen, puhtauteen ja ekologisuuteen.

Palvelu

Me barista

Välittömät ihmiskohtaamiset ja erinomainen palvelu ovat toimintamme ytimessä. Meitä motivoi asiakkaidemme kokemus siitä, että he ovat aina lämpimästi tervetulleita herkuttelemaan kanssamme.

Viihtyisyys

Uusi tila - me sivu

Verson modernin tyylikäs miljöö tekee rentoutumisen helpoksi. Kodikas ja viihtyisä tunnelma on meille sydämen asia, sillä se kruunaa sekä juhlahetkien makunautinnot että arjen pienet hemmotteluhetket.