014 333 999 | Avoinna tänään klo 23 asti

Viihdy Jyväskylän keskustassa - Verso Baari & Keittiö 

Hetket Verso Baari & Keittiössä koostuu puhtaista raaka-aineista, vangitsevista makuyhdistelmistä, vieraanvaraisesta tunnelmasta ja urbaanista ilmapiiristä. Ruokalistamme sisältää sekä Verson omalla näkemyksellä paranneltuja klassikkoannoksia että täysin ainutlaatuisia makunautintoja. Meillä ruoka valmistetaan artesaanin sydämellä; alusta alkaen käsityönä, tuoreista ja puhtaista aineksista. 

Keittiömme palvelee:

Ma-To klo 17-22
Pe-La klo 14-22
Su klo 14-19.30

Pöytävarauksen pääset tekemään täältä.
Suosittelemme lämpimästi pöytävarauksen tekoa etukäteen. 

Helatorstaina 26.5. olemme suljettuna.
Perjantaina 27.5. avaamme illalliselle klo 14:00. 

A LA CARTE MENU 

MARINOITUA LOHTA,
fenkolia ja sinappia

FRITEERATTUA SCAMPIA,
inkivääriä ja lehtipersiljaa

HÄRKÄPASTRAMIA,
mascarponea ja piparjuurta

BURRATAJUUSTOA,
tomaattia ja pinjansiemeniä

VIINITARHURINJUUSTOA,
oliivia ja basilikaa

KYSSÄKAALIA,
ranskankermaa ja rakuunaa

ANNOS 7,00€
KOKO LAJITELMA 36€


Liha
n alkuperämaa:
Naudanliha - Suomi
Poro - Suomi

VIHANNESSALAATTIA, 7,00 €
versoja ja vinegretteä

GRILLATTUJA TIIKERIRAVUNPYRSTÖJÄ, 14,00 €
kurkkua ja wasabimajoneesia

PARSAA JA HOLLANDAISEKASTIKETTA, 12,00 €
kirsikkatomaattia ja salottivinegretteä

LÄHIVESILTÄ JA VERKOILTA, 29,00 €
Päivän kalasaalis lisukkeineen

VASIKANFILEETÄ, 30,00 €
kukkakaalia ja kermakorvasieniä

VARHAISPERUNAA, 20,00 €
kevätvihanneksia ja babypinaattia

RAPARPERIKEITTOA, 8,00 €
vaniljajäätelöä ja mantelicrumblea

SITRUSMARINOITUJA MANSIKOITA 8,00 €
valkosuklaata ja melissaa


Lihan alkuperät:
Vasikka - Eurooppa
Karitsa - Uusi-Seelanti

TOAST SKAGEN,  19,00€
Salaattia ja sitruunaa

PARSARISOTTO,  18,00€
Parmesanjuustoa ja rucolaa

LOHIKEITTOA,  15,00€
Tilliä ja leipureiden ruisleipää

ANKKARILLETTE, 14,00€
mustaherukkaa ja Madeiraa

CHICKEN CLUB SANDWICH,  19,00 €
ranskanperunoita ja maustemajoneesia

HÄRÄN SISÄFILEEPIHVI,  34,00 €
Salottisipulia ja Bearnaisekastiketta
sekä valintasi mukaan kauden kasviksia, salaattia tai ranskanperunoita

VERSON SALAATTI, 18,00 €
Savulohta, kananpoikaa tai vuohenjuustoa


Lihan alkuperämaa:
Naudanliha - Suomi
Siipikarjanliha - Suomi
Porsaanliha - Suomi
Ankka - Ranska

PARSAA JA HOLLANDAISEKASTIKETTA,
kirsikkatomaattia ja salottivinegrettteä

VASIKANFILEETÄ, 
kukkakaalia ja kermakorvasieniä

RAPARPERIKEITTOA,
vaniljajäätelöä ja mantelicrumblea

Menu 50 €
Viinipaketti 28€

ALUKSI
Vihreää salaattia, versoja ja vinegretteä
Vihannestikkuja, kirsikkatomaattia ja dippikastiketta

PÄÄLLE
Kauden risottoa ja rucolaa
Kermainen lohikeitto, tilliä ja leipureiden ruisleipää
Lehtipihvi, bearnaisekastiketta ja ranskanperunoita

JÄLKEEN
Vaniljajäätelöä ja raparperikeittoa
Mansikoita ja valkosuklaata


Menu 16€,
sisältää alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan.

Alle 12-vuotiaille valmistamme myös A la Carte -listan annoksia pienempinä annoksina.

Aitoja makuja laadukkaasti

Keittio kuva1

Panostamme raaka-aineiden puhtauteen, ja meille on tärkeää tietää kaikkien käyttämiemme tuotteiden alkuperä. Suosimme lähituotantoa ja teemme yhteistyötä paikallisten tuottajakumppaneidemme kanssa.

Menu sesongin mukaan

Keittio kuva2

Ekologisuus ja tuoreus ovat Verson makumaailman ydin. Menumme elää sesongin mukana, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina parhaista aineksista valmistettua ruokaa.

Artesaanihenki

 

Keittio kuva3

Verson keittiötä leimaa vahva käsityöläishenki: Teemme kaikki annokset alusta alkaen itse, ajatuksella ja sydämellä.

Kokonaisvaltainen elämys

keittio kuva4

Laadukkaat ainekset, ammattitaitoinen ja intohimoinen keittiöhenkilökunta sekä ystävällinen palvelu viihtyisän miljöön kanssa tekevät Verson illallisesta kokonaisvaltaisesti unohtumattoman elämyksen.