014 333 999 | Avoinna tänään klo 23 asti

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Viihdy Jyväskylän keskustassa - Verso Baari & Keittiö 

Hetket Verso Baari & Keittiössä koostuu puhtaista raaka-aineista, vangitsevista makuyhdistelmistä, vieraanvaraisesta tunnelmasta ja urbaanista ilmapiiristä. Ruokalistamme sisältää sekä Verson omalla näkemyksellä paranneltuja klassikkoannoksia että täysin ainutlaatuisia makunautintoja. Meillä ruoka valmistetaan artesaanin sydämellä; alusta alkaen käsityönä, tuoreista ja puhtaista aineksista. 

Keittiön aukioloajat:

MA - TO 17 - 22
PE 16 - 22
LA 14 - 22
SU suljettu

Pöytävarauksen pääset tekemään täältä.
Suosittelemme lämpimästi pöytävarauksen tekoa etukäteen. 

Varaa rauhallinen lasikabinetti seurueellesi.

A LA CARTE MENU

14.1.-10.3.2025

SAVUSTETTUA SIIKAA,
myskikurpitsapyreetä ja mallascrumblea

FRITEERATTUA SCAMPIA,
inkivääri-vihannessalaattia ja lehtipersiljamajoneesia

HÄRKÄPASTRAMIA,
punakaalihilloketta ja pippurituorejuustoa

RÖSTIPERUNAA,
togarashimajoneesia ja ruohosipulia

PELTOLAN BLUE -JUUSTOA,
punajuurihilloketta ja siemennäkkileipää

KUKKAKAALIA,
paahdettua kukkakaalipyreetä ja porkkanaa

ANNOS 7,50€
KOKO LAJITELMA 39€

VIHERSALAATTIA 8,00 €
versoja ja vinegretteä

TATTARIBLINI 16,00 €
muikunmätiä, sipulia ja vuolukermaa

SELLERI-OMENAKEITTOA 14,00 €
sellerimysliä ja savustettua ranskankermaa

LÄHIVESILTÄ JA VERKOILTA 33,00 €
päivän kalasaalis lisukkeineen

YLIKYPSÄÄ KARITSAN ENTRECÔTEA 36,00 €
punakaalia ja sipulipyreetä

SOIJAGLASEERATTUA KUNINGASOSTERIVINOKASTA 26,00 €
maa-artisokkaa, pistaasia ja vegaanista punaviinikastiketta

CRÉME BRÛLÉE 11,00 €
päärynäsorbettia ja kauracrumblea

APPELSIINI-SUKLAAMOUSSEA 11,00 €
karamellisoitua vaniljakastiketta

TOAST SKAGEN 21,00€
salaattia ja sitruunaa

CURRYKANANPOIKARISOTTOA 22,00€
limenlehtiöljyä ja parmesania

SAVULOHIPASTAA 24,00€
sitruunaa, hernettä ja pecorinoa

HÄRKÄCARPACCIO 16,00€
kaprismajoneesia ja pikkelöityä sientä

CHICKEN CLUB SANDWICH 22,00 €
pekonia, aiolia ja ranskanperunoita

HÄRÄN SISÄFILEEPIHVI (170g) 41,00 €
salottisipulia ja Bearnaisekastiketta
sekä valintasi mukaan kauden kasviksia, salaattia tai ranskanperunoita

VERSON SALAATTI 21,00 €
savulohta, kananpoikaa tai vuohenjuustoa


Lihan alkuperämaa:
Häränliha - Suomi
Sianliha - Suomi
Kananpoika - Suomi
Karitsa - Uusi-Seelanti

Verso Baari&Keittiössä on tarjolla kolmen ja neljän ruokalajin menut, jonka annoksille yhtiömme sommelier Ulla Häkkinen on sovittanut myös maistuvat viiniparit.
Välijuusto menun yhteyteen +5,00 €

 

VERSO-MENU 65 €/hlö

HÄRKÄCARPACCIO,
kaprismajoneesia ja pikkelöityjä sieniä

SELLERI-OMENAKEITTO,
sellerimysliä ja savustettua ranskankermaa

LÄHIVESILTÄ JA VERKOILTA,
päivän kalansaalis lisukkeineen

APPELSIINI-SUKLAAMOUSSEA,
karamellisoitua vaniljakastiketta

Menu 65 €
Viinipaketti 37 €
(sisältäen 4 viiniä: 12 cl, 8cl, 16 cl ja 4 cl)

 

KAUSIMENU 63 €/hlö

TATTARIBLINI,
muikunmätiä, sipulia ja vuolukermaa

YLIKYPSÄÄ KARITSAN ENTRECÔTEA,
punakaalia ja karamellisoitua sipulipyreetä

CRÉME BRÛLÉE,
päärynäsorbettia ja kaurahiutalecrumblea

Menu 63 €
Viinipaketti 30 €
(sisältäen 3 viiniä: 12 cl, 16 cl ja 4 cl)

ALUKSI
Vihreää salaattia, versoja ja vinegretteä
Vihannestikkuja, kirsikkatomaattia ja dippikastiketta

PÄÄLLE
Currykananpoikarisottoa
Päivän kalansaalis lisäkkeineen
Lehtipihvi, Bearnaisekastiketta ja ranskanperunoita

JÄLKEEN
Vaniljajäätelöä ja kinuskikastiketta
Appelsiini-suklaamoussea ja karamellisoitua vaniljakastiketta


Menu 18€,
sisältää alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan.

Alle 12-vuotiaille valmistamme myös A la Carte -listan annoksia pienempinä annoksina.

Aitoja makuja laadukkaasti

Keittio kuva1

Panostamme raaka-aineiden puhtauteen, ja meille on tärkeää tietää kaikkien käyttämiemme tuotteiden alkuperä. Suosimme lähituotantoa ja teemme yhteistyötä paikallisten tuottajakumppaneidemme kanssa.

Menu sesongin mukaan

Keittio kuva2

Ekologisuus ja tuoreus ovat Verson makumaailman ydin. Menumme elää sesongin mukana, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina parhaista aineksista valmistettua ruokaa.

Artesaanihenki

 

Keittio kuva3

Verson keittiötä leimaa vahva käsityöläishenki: Teemme kaikki annokset alusta alkaen itse, ajatuksella ja sydämellä.

Kokonaisvaltainen elämys

keittio kuva4

Laadukkaat ainekset, ammattitaitoinen ja intohimoinen keittiöhenkilökunta sekä ystävällinen palvelu viihtyisän miljöön kanssa tekevät Verson illallisesta kokonaisvaltaisesti unohtumattoman elämyksen.