014 333 999 | Avoinna tänään klo 23 asti

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Viihdy Jyväskylän keskustassa - Verso Baari & Keittiö 

Hetket Verso Baari & Keittiössä koostuu puhtaista raaka-aineista, vangitsevista makuyhdistelmistä, vieraanvaraisesta tunnelmasta ja urbaanista ilmapiiristä. Ruokalistamme sisältää sekä Verson omalla näkemyksellä paranneltuja klassikkoannoksia että täysin ainutlaatuisia makunautintoja. Meillä ruoka valmistetaan artesaanin sydämellä; alusta alkaen käsityönä, tuoreista ja puhtaista aineksista. 

Keittiömme palvelee:

MA - TO 17 - 22
PE 16 - 22
LA 14 - 22
SU suljettu

Juhannuksena olemme suljettu to-su 20.-23.6.2024.


Keittiön k
esäaukioloajat 24.6-28.7.2024:

MA - PE 16 - 22
- Pe 5.7 keittiö avoinna klo 14 alkaen!
LA 14-22
SU suljettu

 

Pöytävarauksen pääset tekemään täältä.
Suosittelemme lämpimästi pöytävarauksen tekoa etukäteen. 

Varaa rauhallinen lasikabinetti seurueellesi.

A LA CARTE MENU

7.5.-10.6.2024

KYLMÄSAVUSTETTUA LOHTA,
sitruunamascarponea ja kesäkurpitsaa

FRITEERATTUA SCAMPIA,
marinoitua kurkkua ja wasabimajoneesia

HÄRKÄPASTRAMIA,
punakaalihilloketta ja pippurituorejuustoa

VUOHENJUUSTOA,
chili-paprikamarmeladia ja balsamicoa

BURRATAJUUSTOA,
parsasalaattia ja punasipulia

KUKKAKAALIA,
kevätporkkanaa ja herneenversoa

ANNOS 7,50€
KOKO LAJITELMA 39€

VIHERSALAATTIA 8,00 €
versoja ja vinegretteä

VIHREÄÄ PARSAA 15,00 €
Hollandaisekastiketta ja kirsikkatomaattia

HÄRKÄCARPACCIO 14,00 €
Dijonsinappimajoneesia ja rucolaa

LÄHIVESILTÄ JA VERKOILTA 32,00 €
päivän kalasaalis lisukkeineen

VASIKANSELÄKETTÄ 31,00 €
sipuli-smetanakastiketta ja röstiperunakakku

KEURUUN MAA-ARTISOKKAA  25,00 €
kevätvihanneksia ja pikkelisipulia

CRÉME BRÛLÉE 11,00 €
raparperisorbettia ja kauracrumblea

SITRUUNAPOSSET 10,00 €
mangoa ja marenkia

TOAST SKAGEN 21,00€
salaattia ja sitruunaa

PARSARISOTTOA 19,00€
Parmesanjuustoa ja ruohosipulia

GRILLATTUJA SCAMPINPYRSTÖJÄ 22,00€
linguinepastaa ja chiliä

KERMAISTA LOHIKEITTOA 20,00€
tilliä ja leipureiden ruisleipää

CHICKEN CLUB SANDWICH 22,00 €
pekonia, aiolia ja ranskanperunoita

HÄRÄN SISÄFILEEPIHVI 38,00 €
salottisipulia ja Bearnaisekastiketta
sekä valintasi mukaan kauden kasviksia, salaattia tai ranskanperunoita

VERSON SALAATTI 20,00 €
savulohta, kananpoikaa tai vuohenjuustoa


Lihan alkuperämaa:
Häränliha - Suomi
Sianliha - Suomi, Italia
Kananpoika - Suomi
Vasikka - Hollanti

VERSO-MENU 64 €/hlö

Touko-kesäkuussa (7.5.-10.6.) Versossa on saatavana upea, neljän ruokalajin Verso-menu, johon olemme yhdistäneet saksalaisia viinejä!
Lue lisää Riesling & Co-viikoistamme tästä!

VIHREÄÄ PARSAA,
Hollandaisekastiketta ja kirsikkatomaattia

HÄRKÄCARPACCIO,
Dijonsinappimajoneesia ja rucolaa

LÄHIVESILTÄ JA VERKOILTA,
päivän kalansaalis lisukkeineen

SITRUUNAPOSSET,
mangoa ja marenkia

Menu 64 €
Riesling & Co- viikkojen teemaviinipaketti 35,00
(sisältäen 4 viiniä: 12 cl, 8cl, 16 cl ja 4 cl)

ALUKSI
Vihreää salaattia, versoja ja vinegretteä
Vihannestikkuja, kirsikkatomaattia ja dippikastiketta

PÄÄLLE
Parsarisottoa, parmesanjuustoa ja ruohosipulia
Päivän kalansaalis lisäkkeineen
Lehtipihvi, bearnaisekastiketta ja ranskanperunoita

JÄLKEEN
Vaniljajäätelöä ja kinuskikastiketta
Sitruunaposset, mangoa ja marenkia


Menu 18€,
sisältää alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan.

Alle 12-vuotiaille valmistamme myös A la Carte -listan annoksia pienempinä annoksina.

Aitoja makuja laadukkaasti

Keittio kuva1

Panostamme raaka-aineiden puhtauteen, ja meille on tärkeää tietää kaikkien käyttämiemme tuotteiden alkuperä. Suosimme lähituotantoa ja teemme yhteistyötä paikallisten tuottajakumppaneidemme kanssa.

Menu sesongin mukaan

Keittio kuva2

Ekologisuus ja tuoreus ovat Verson makumaailman ydin. Menumme elää sesongin mukana, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina parhaista aineksista valmistettua ruokaa.

Artesaanihenki

 

Keittio kuva3

Verson keittiötä leimaa vahva käsityöläishenki: Teemme kaikki annokset alusta alkaen itse, ajatuksella ja sydämellä.

Kokonaisvaltainen elämys

keittio kuva4

Laadukkaat ainekset, ammattitaitoinen ja intohimoinen keittiöhenkilökunta sekä ystävällinen palvelu viihtyisän miljöön kanssa tekevät Verson illallisesta kokonaisvaltaisesti unohtumattoman elämyksen.