014 333 999 | Avoinna tänään klo 23 asti

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Viihdy Jyväskylän keskustassa - Verso Baari & Keittiö 

Hetket Verso Baari & Keittiössä koostuu puhtaista raaka-aineista, vangitsevista makuyhdistelmistä, vieraanvaraisesta tunnelmasta ja urbaanista ilmapiiristä. Ruokalistamme sisältää sekä Verson omalla näkemyksellä paranneltuja klassikkoannoksia että täysin ainutlaatuisia makunautintoja. Meillä ruoka valmistetaan artesaanin sydämellä; alusta alkaen käsityönä, tuoreista ja puhtaista aineksista. 

Keittiön aukioloajat:

MA - TO 17 - 22
PE 16 - 22
LA 14 - 22
SU suljettu

Poikkeusaukioloajat:
- Helatorstaina 29.5.2025 Verso Baari&Keittiö on suljettu
- Tiistaina 10.6.2025 Verso Keittiö avataan poikkeuksellisesti klo 18.00
- Verso Baari&Keittiö suljettu to-su 19.-22.6.2025

Pöytävarauksen pääset tekemään täältä.
Suosittelemme lämpimästi pöytävarauksen tekoa etukäteen. 

Varaa rauhallinen lasikabinetti seurueellesi.

A LA CARTE MENU

13.5. - 9.6.2025

SOKERISUOLATTUA SIIKAA,
pikkelöityä kurkkua ja hapankermaa
L, G

FRITEERATTUA SCAMPIA,
inkivääri-vihannessalaattia ja lehtipersiljamajoneesia
M

HÄRKÄPASTRAMIA,
chimichurrikastiketta ja ranskankermaa
L, G

RÖSTIPERUNAA,
rapeaa chorizomakkaraa ja limeaiolia
M, G, Saatavana VEG

VÄSTERBOTTEN-JUUSTOA,
kirsikkahilloketta ja siemennäkkileipää
L, G

DUKKAH-PORKKANAA,
sitruunahummusta ja granaattiomenaa
M, G, VEG

ANNOS 7,50€
KOKO LAJITELMA 39€

VIHERSALAATTIA 8,00 €
versoja ja vinegretteä
M, G

KEITETTYÄ TANKOPARSAA 15,00 €
marinoitua salottisipulia, kirsikkatomaattia ja hollandaisekastiketta
L, G

HÄRKÄTARTAR 16,00 €
Dijon-majoneesia, pikkelöityä retiisiä, rapeaa sipulia ja pecorinojuustoa
L, G

LÄHIVESILTÄ JA VERKOILTA 33,00 €
päivän kalasaalis lisukkeineen
L, G

GRILLATTUA VASIKANFILEETÄ 34,00 €
lihaliemikastiketta ja timjami-valkosipuliperunakakkua
L, G

GRILLATTUA MUNAKOISOA 26,00 €
antiboise-kastiketta ja cashewpähkinäpyreetä
M, G, VEG

CRÉME BRÛLÉE 11,00 €
raparperisorbettia ja marenkia
L, G

JOGURTTIVANUKASTA 11,00 €
kristallisoitua valkosuklaata ja passionhedelmää
VL, G

TOAST SKAGEN 21,00€
salaattia ja sitruunaa
L

PARSARISOTTOA 22,00€
tankoparsaa ja parmesaanijuustoa
L, G

KATKARAPU-FETAPASTAA 24,00€
chiliä, tomaattia ja basilikaa
L

LOHIKEITTOA 20,00€
tilliöljyä ja ruisleipää
L

CHICKEN CLUB SANDWICH 22,00 €
pekonia, aiolia ja ranskanperunoita
L

HÄRÄN SISÄFILEEPIHVI (170g) 41,00 €
salottisipulia ja Bearnaisekastiketta,
sekä valintasi mukaan kauden kasviksia, salaattia tai ranskanperunoita
L, G

VERSON SALAATTI 21,00 €
savulohta, kananpoikaa tai vuohenjuustoa
L, G


Lihan alkuperämaa:
Häränliha - Suomi
Sianliha - Suomi
Kananpoika - Suomi
Vasikka- Uusi-Seelanti

Verso Baari&Keittiössä on tarjolla kolmen ja neljän ruokalajin menut, jonka annoksille yhtiömme sommelier Ulla Häkkinen on sovittanut myös maistuvat viiniparit.
Välijuusto menun yhteyteen +5,00 €

 

VERSO-MENU 69 €/hlö

KEITETTYÄ TANKOPARSAA,
marinoitua salottisipulia, kirsikkatomaattia ja hollandaisekastiketta

HÄRKÄTARTAR,
Dijon-majoneesia, pikkelöityä retiisiä, rapeaa sipulia ja pecorinojuustoa

LÄHIVESILTÄ JA VERKOILTA,
päivän kalansaalis lisukkeineen

JOGURTTIVANUKASTA,
kristallisoitua valkosuklaata ja passionhedelmää

Menu 69 €
Viinipaketti 37 €
(sisältäen 4 viiniä: 12 cl, 8cl, 16 cl ja 4 cl)

Touko-kesäkuussa Verso-menun viinipaketti koostuu saksalaisista viineistä, katso lisää Riesling & Co -viikoista täältä!

 

KAUSIMENU 60 €/hlö

KEITETTYÄ TANKOPARSAA,
marinoitua salottisipulia, kirsikkatomaattia ja hollandaisekastiketta

GRILLATTUA VASIKANFILEETÄ,
lihaliemikastiketta ja timjami-valkosipuliperunakakkua

CRÉME BRÛLÉE,
raparperisorbettia ja marenkia

Menu 60 €
Viinipaketti 30 €
(sisältäen 3 viiniä: 12 cl, 16 cl ja 4 cl)

ALUKSI
Vihreää salaattia, versoja ja vinegretteä
Vihannestikkuja, kirsikkatomaattia ja dippikastiketta

PÄÄLLE
Lohikeittoa
Päivän kalansaalis lisäkkeineen
Lehtipihvi, Bearnaisekastiketta ja ranskanperunoita

JÄLKEEN
Vaniljajäätelöä ja kinuskikastiketta
Jogurttivanukasta, kristallisoitua valkosuklaata ja passionhedelmää


Menu 18€,
sisältää alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan.

Alle 12-vuotiaille valmistamme myös A la Carte -listan annoksia pienempinä annoksina.

Aitoja makuja laadukkaasti

Keittio kuva1

Panostamme raaka-aineiden puhtauteen, ja meille on tärkeää tietää kaikkien käyttämiemme tuotteiden alkuperä. Suosimme lähituotantoa ja teemme yhteistyötä paikallisten tuottajakumppaneidemme kanssa.

Menu sesongin mukaan

Keittio kuva2

Ekologisuus ja tuoreus ovat Verson makumaailman ydin. Menumme elää sesongin mukana, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina parhaista aineksista valmistettua ruokaa.

Artesaanihenki

 

Keittio kuva3

Verson keittiötä leimaa vahva käsityöläishenki: Teemme kaikki annokset alusta alkaen itse, ajatuksella ja sydämellä.

Kokonaisvaltainen elämys

keittio kuva4

Laadukkaat ainekset, ammattitaitoinen ja intohimoinen keittiöhenkilökunta sekä ystävällinen palvelu viihtyisän miljöön kanssa tekevät Verson illallisesta kokonaisvaltaisesti unohtumattoman elämyksen.