014 333 999 | Avoinna tänään klo 23 asti

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Viihdy Jyväskylän keskustassa - Verso Baari & Keittiö 

Hetket Verso Baari & Keittiössä koostuu puhtaista raaka-aineista, vangitsevista makuyhdistelmistä, vieraanvaraisesta tunnelmasta ja urbaanista ilmapiiristä. Ruokalistamme sisältää sekä Verson omalla näkemyksellä paranneltuja klassikkoannoksia että täysin ainutlaatuisia makunautintoja. Meillä ruoka valmistetaan artesaanin sydämellä; alusta alkaen käsityönä, tuoreista ja puhtaista aineksista. 

Keittiömme palvelee:

MA - TO 17 - 22
PE 16 - 22
LA 14 - 22
SU suljettu

Juhannuksena olemme suljettu to-su 20.-23.6.2024.


Keittiön k
esäaukioloajat 24.6-28.7.2024:

MA - PE 16 - 22
- Pe 5.7 keittiö avoinna klo 14 alkaen!
LA 14-22
SU suljettu

 

Pöytävarauksen pääset tekemään täältä.
Suosittelemme lämpimästi pöytävarauksen tekoa etukäteen. 

Varaa rauhallinen lasikabinetti seurueellesi.

A LA CARTE MENU

11.6.-26.8.2024

KYLMÄSAVUSTETTUA LOHTA,
sitruunamascarponea ja kesäkurpitsaa

FRITEERATTUA SCAMPIA,
marinoitua kurkkua ja wasabimajoneesia

HÄRKÄPASTRAMIA,
punakaalihilloketta ja pippurituorejuustoa

GRILLATTUA HALLOUMIA,
mansikkaa ja balsamicosiirappia

BURRATAJUUSTOA,
sitruunaa ja basilikaa

KUKKAKAALIA,
kesäporkkanaa ja herneenversoa

ANNOS 7,50€
KOKO LAJITELMA 39€

VIHERSALAATTIA 8,00 €
versoja ja vinegretteä

ANKKARILLETTEÄ 15,00 €
mustaherukkaa ja paahdettua briossia

METSÄSIENIKEITTOA KAUDEN SIENISTÄ 14,00 €
muskottipähkinää ja madeiraa

LÄHIVESILTÄ JA VERKOILTA 33,00 €
päivän kalasaalis lisukkeineen

GRILLATTU HÄRÄN ENTRECÔTE 32,00 €
maustevoikastiketta ja lehtipersiljaperunaa

VARHAISPERUNAA  25,00 €
kermapinaattia ja friteerattua kesäsipulia

CRÉME BRÛLÉE 11,00 €
mustikkasorbettia ja kardemummacrumblea

SITRUSMARINOITUA MANSIKKAA 11,00 €
Mascarponea ja mantelia

TOAST SKAGEN 21,00€
salaattia ja sitruunaa

SITRUUNA-SAHRAMIRISOTTOA 21,00€
scampinpyrstöjä ja valkosipuliöljyä

PAAHDETTUA VUOHENJUUSTOA 20,00€
tagliatellea ja chilipaprikahilloketta

KERMAISTA LOHIKEITTOA 20,00€
tilliä ja leipureiden ruisleipää

CHICKEN CLUB SANDWICH 22,00 €
pekonia, aiolia ja ranskanperunoita

HÄRÄN SISÄFILEEPIHVI 38,00 €
salottisipulia ja Bearnaisekastiketta
sekä valintasi mukaan kauden kasviksia, salaattia tai ranskanperunoita

VERSON SALAATTI 20,00 €
savulohta, kananpoikaa tai vuohenjuustoa


Lihan alkuperämaa:
Häränliha - Suomi
Sianliha - Suomi
Kananpoika - Suomi
Ankka - Ranska

VERSO-MENU 65 €/hlö

Kesällä 2024 Versossa on saatavana upea, neljän ruokalajin Verso-menu, jonka annoksille yhtiömme sommelier Ulla Häkkinen on sovittanut myös maistuvat viiniparit.

ANKKARILLETTEÄ,
mustaherukkaa ja paahdettua briossia

METSÄSIENIKEITTOA,
muskottipähkinää ja madeiraa

LÄHIVESILTÄ JA VERKOILTA,
päivän kalansaalis lisukkeineen

SITRUSMARINOITUA MANSIKKAA,
Mascarponea ja mantelia

Menu 65 €
Viinipaketti 34€
(sisältäen 4 viiniä: 12 cl, 8cl, 16 cl ja 4 cl)

ALUKSI
Vihreää salaattia, versoja ja vinegretteä
Vihannestikkuja, kirsikkatomaattia ja dippikastiketta

PÄÄLLE
Kermaista lohikeittoa
Päivän kalansaalis lisäkkeineen
Lehtipihvi, bearnaisekastiketta ja ranskanperunoita

JÄLKEEN
Vaniljajäätelöä ja kinuskikastiketta
Mansikkaa, Mascarponea ja mantelia


Menu 18€,
sisältää alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan.

Alle 12-vuotiaille valmistamme myös A la Carte -listan annoksia pienempinä annoksina.

Aitoja makuja laadukkaasti

Keittio kuva1

Panostamme raaka-aineiden puhtauteen, ja meille on tärkeää tietää kaikkien käyttämiemme tuotteiden alkuperä. Suosimme lähituotantoa ja teemme yhteistyötä paikallisten tuottajakumppaneidemme kanssa.

Menu sesongin mukaan

Keittio kuva2

Ekologisuus ja tuoreus ovat Verson makumaailman ydin. Menumme elää sesongin mukana, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina parhaista aineksista valmistettua ruokaa.

Artesaanihenki

 

Keittio kuva3

Verson keittiötä leimaa vahva käsityöläishenki: Teemme kaikki annokset alusta alkaen itse, ajatuksella ja sydämellä.

Kokonaisvaltainen elämys

keittio kuva4

Laadukkaat ainekset, ammattitaitoinen ja intohimoinen keittiöhenkilökunta sekä ystävällinen palvelu viihtyisän miljöön kanssa tekevät Verson illallisesta kokonaisvaltaisesti unohtumattoman elämyksen.