014 333 999 | Avoinna tänään klo 23 asti

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Viihdy Jyväskylän keskustassa - Verso Baari & Keittiö 

Hetket Verso Baari & Keittiössä koostuu puhtaista raaka-aineista, vangitsevista makuyhdistelmistä, vieraanvaraisesta tunnelmasta ja urbaanista ilmapiiristä. Ruokalistamme sisältää sekä Verson omalla näkemyksellä paranneltuja klassikkoannoksia että täysin ainutlaatuisia makunautintoja. Meillä ruoka valmistetaan artesaanin sydämellä; alusta alkaen käsityönä, tuoreista ja puhtaista aineksista. 

Keittiön aukioloajat:

MA - TO 17 - 22
PE 16 - 22
LA 14 - 22
SU suljettu

Loppuvuoden poikkeusaukioloajat:
Pe 6.12 - Suljettu
Ma 23.- To 26.12 - Suljettu
Ti 31.12 Keittiö avoinna jo klo 16 alkaen

Ke 1.1.2025 - Suljettu
Ma 6.1.2025 - Suljettu


Pöytävarauksen pääset tekemään täältä.
Suosittelemme lämpimästi pöytävarauksen tekoa etukäteen. 

Varaa rauhallinen lasikabinetti seurueellesi.

A LA CARTE MENU

29.10.2024-13.1.2025

SAVUSTETTUA SIIKAA,
myskikurpitsapyreetä ja mallascrumblea

FRITEERATTUA SCAMPIA,
inkivääri-vihannessalaattia ja lehtipersiljamajoneesia

HÄRKÄPASTRAMIA,
punakaalihilloketta ja pippurituorejuustoa

RÖSTIPERUNAA,
togarashimajoneesia ja ruohosipulia

PELTOLAN BLUE -JUUSTOA,
punajuurihilloketta ja siemennäkkileipää

KUKKAKAALIA,
paahdettua kukkakaalipyreetä ja porkkanaa

ANNOS 7,50€
KOKO LAJITELMA 39€

VIHERSALAATTIA 8,00 €
versoja ja vinegretteä

HÄRKÄTARTAR 15,00 €
pikkelöityä kirsikkaa ja Västerbottenjuustoa

VILLIVAHVEROCAPPUCCINOA15,00 €
sienicrumblea ja ruohosipulia

LÄHIVESILTÄ JA VERKOILTA 33,00 €
päivän kalasaalis lisukkeineen

YLIKYPSÄÄ KARITSAN ENTRECÔTEA 36,00 €
tamarindia ja myskikurpitsaa

PAISTETTUA PARSAKAALIA 25,00 €
romescokastiketta ja cashew"parmesania"

CRÉME BRÛLÉE 11,00 €
päärynäsorbettia ja kauracrumblea

VISKI-SUKLAAKAKKUA 11,00 €
vadelma-valkosuklaajäätelöä

TOAST SKAGEN 21,00€
salaattia ja sitruunaa

TOMAATTIRISOTTOA 21,00€
kirsikkatomaattia, basilikaa ja parmesania

PESTOPASTAA 22,00€
pancettaa, pinjansiementä ja pecorinoa

KERMAISTA LOHIKEITTOA 20,00€
tilliä ja leipureiden ruisleipää

CHICKEN CLUB SANDWICH 22,00 €
pekonia, aiolia ja ranskanperunoita

HÄRÄN SISÄFILEEPIHVI 38,00 €
salottisipulia ja Bearnaisekastiketta
sekä valintasi mukaan kauden kasviksia, salaattia tai ranskanperunoita

VERSON SALAATTI 20,00 €
savulohta, kananpoikaa tai vuohenjuustoa


Lihan alkuperämaa:
Häränliha - Suomi
Sianliha - Suomi, Italia
Kananpoika - Suomi
Karitsa - Uusi-Seelanti

VERSO-MENU 69 €/hlö

Upea, neljän ruokalajin Verso-menu, jonka annoksille
yhtiömme sommelier Ulla Häkkinen on sovittanut myös maistuvat viiniparit.
Välijuusto +5,00 €

HÄRKÄTARTAR,
kirsikkaa ja Västerbottenjuustoa

VILLIVAHVEROCAPPUCCINOA,
sienicrumblea ja ruohosipulia

LÄHIVESILTÄ JA VERKOILTA,
päivän kalansaalis lisukkeineen

VISKI-SUKLAAKAKKUA,
vadelma-valkosuklaajäätelöä


Menu 69 €
Viinipaketti 37 €
(sisältäen 4 viiniä: 12 cl, 8cl, 16 cl ja 4 cl)

ALUKSI
Vihreää salaattia, versoja ja vinegretteä
Vihannestikkuja, kirsikkatomaattia ja dippikastiketta

PÄÄLLE
Kermaista lohikeittoa
Päivän kalansaalis lisäkkeineen
Lehtipihvi, Bearnaisekastiketta ja ranskanperunoita

JÄLKEEN
Vaniljajäätelöä ja kinuskikastiketta
Créme Brûlée ja päärynäsorbettia


Menu 18€,
sisältää alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan.

Alle 12-vuotiaille valmistamme myös A la Carte -listan annoksia pienempinä annoksina.

Aitoja makuja laadukkaasti

Keittio kuva1

Panostamme raaka-aineiden puhtauteen, ja meille on tärkeää tietää kaikkien käyttämiemme tuotteiden alkuperä. Suosimme lähituotantoa ja teemme yhteistyötä paikallisten tuottajakumppaneidemme kanssa.

Menu sesongin mukaan

Keittio kuva2

Ekologisuus ja tuoreus ovat Verson makumaailman ydin. Menumme elää sesongin mukana, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina parhaista aineksista valmistettua ruokaa.

Artesaanihenki

 

Keittio kuva3

Verson keittiötä leimaa vahva käsityöläishenki: Teemme kaikki annokset alusta alkaen itse, ajatuksella ja sydämellä.

Kokonaisvaltainen elämys

keittio kuva4

Laadukkaat ainekset, ammattitaitoinen ja intohimoinen keittiöhenkilökunta sekä ystävällinen palvelu viihtyisän miljöön kanssa tekevät Verson illallisesta kokonaisvaltaisesti unohtumattoman elämyksen.