014 333 999 | Avoinna tänään klo 24 asti

LOUNAS JYVÄSKYLÄN KESKUSTASSA

Ma–pe klo 10.30–14
Kaksi herkullista vaihtoehtoa joka arkipäivä: keitto tai salaatti

Verso Baarista saat kaupungin maukkaimmat keittolounaat ja runsaat salaatit taatusti tuoreen ja aidon makuisen leivän kera. Tarjolla on arkipäivisin kaksi lounasvaihtoehtoa: maukas keitto tai runsas salaatti, 9,50 €. Valinnan vaikeuden yllättäessä voit nauttia myös combon, joka sisältää sekä keiton, että pienemmän salaattiannoksen 13,50 € hintaan.

Tiedustele myös kasvissyöjälle sopivaa annosta. Lounaan saat helposti mukaan take away -annoksena. Verson lounaan kanssa on tarjolla leipäbuffet – leipurin tekemiä leipiä sekä omaan juureen leivottua ruisleipää. Vesi sekä Robert Paulig Roasteryn paahtama talon oma suodatinkahvi tai tee kuuluvat lounaan hintaan.

Myös lapset ovat tervetulleita lounaalle.  Alle 4-vuotiaille lounas on ilmainen, ja 4–12-vuotiaat herkuttelevat puoleen hintaan.

Lounaslista

vko 4

MaanantaiKylmäsavulohikeittoa, smetanaa ja punasipulia (L,G) tai Parmesanjuustosalaattia, Caesarkastiketta ja krutonkeja (L)

TiistaiKoskenlaskijajuustolla maustettua hirvikeittoa ja maustekurkkua (L,G) tai Nizzansalaattia, papua ja kananmunaa (M,G)

KeskiviikkoKermaista lohikeittoa ja tilliä (L,G) tai Kananpoikasalaattia ja mangosalsaa (M,G)

TorstaiBataattikeittoa, fetajuustoa ja kurpitsansiemeniä (L,G) tai Serranokinkkusalaattia, melonia ja oliiveja (L,G)

PerjantaiCurrylla ja omenalla maustettua kanakeittoa (L) tai Lämminsavulohisalaattia ja ranskankermakastiketta (L,G)

Hinta 9,50 €

MAUKASTA

lounas

Keitot ja salaatit valmistetaan sesonkien raaka-aineita ja lähituottajien valikoimaa hyödyntäen. Keittojen ja salaattien reseptit ovat omien kokkiemme käsialaa.

LEIPURIN LEIVÄT

leipuri lounas

Lounaan kanssa tarjottavat leivät leivotaan paikan päällä, omilla resepteillä. Ruisleipämme leivotaan talon omaa juureen.

KAHVI JA TEE

tee

Lounaaseen kuuluu olennaisena osana talon oma suodatinkahvi ja Verson haudutettu teesekoitus.

TAKE AWAY

take away lounas

Päivän lounaat saat helposti mukaan Take Away -pakkauksessamme. Yhteen kassiin mahtuu niin keitto tai salaatti, leivät ja kahvit myös työkaverille.