014 333 999, Avoinna tänään klo 24 asti

LOUNAS JYVÄSKYLÄN KESKUSTASSA

Ma–pe klo 11–14
Kaksi herkullista vaihtoehtoa joka arkipäivä: keitto tai salaatti

Verso Baarista saat kaupungin maukkaimmat keittolounaat ja runsaat salaatit taatusti tuoreen ja aidon makuisen leivän kera. Tarjolla on arkipäivisin kaksi lounasvaihtoehtoa: maukas keitto tai runsas salaatti. Tiedustele myös kasvissyöjälle sopivaa annosta. Lounaan saat helposti mukaan take away -annoksena. Verson lounaan kanssa on tarjolla leipäbuffet – leipurin tekemiä leipiä sekä omaan juureen leivottua ruisleipää. Vesi sekä Papu-paahtimon kahvi tai tee kuuluvat lounaan hintaan.

Myös lapset ovat tervetulleita lounaalle.  Alle 4-vuotiaille lounas on ilmainen, ja 4–12-vuotiaat herkuttelevat 4,50 € hintaan.

Lounaslista

08

MaanantaiSavumadekeittoa ja talvijuureksia (L,G) tai Parmesanjuustosalaattia ja krutonkeja (L,G)

TiistaiPunajuurikeittoa ja ranskakermaa (L,G) taiKanasalaattia ja salottisipulihilloketta (M,G)

KeskiviikkoKermaista lohikeittoa ja tilliä (L,G) tai Kasvis couscoussalaattia, kurpitsansiemeniä ja minttujogurttia (M,G)

TorstaiHäränlihaseljanka, suolakurkkua ja smetanaa (L,G) tai Leipäjuustosalaattia ja lakkaa (L,G)

PerjantaiMyskikurpitsa-kookoskeittoa ja chilisiirappia (L,G) tai Martinmäen savulohisalaattia ja kananmunaa (M,G)

Hinta 9 €

MAUKASTA

Keitot ja salaatit valmistetaan sesonkien raaka-aineita ja lähituottajien valikoimaa hyödyntäen. Keittojen ja salaattien reseptit ovat omien kokkiemme käsialaa.

LEIPURIN LEIVÄT

Lounaan kanssa tarjottavat leivät leivotaan paikan päällä, omilla resepteillä. Ruisleipämme leivotaan talon omaa juureen.

KAHVI JA TEE

Lounaaseen kuuluu olennaisena osana tuorepaahdettu Papu-luomukahvi ja Verson oma haudutettu teesekoitus.

TAKE AWAY

Päivän lounaat saat helposti mukaan Take Away -pakkauksessamme. Yhteen kassiin mahtuu niin keitto tai salaatti, leivät ja kahvit myös työkaverille.