014 333 999 | Avoinna tänään klo 23 asti

LOUNAS JYVÄSKYLÄN KESKUSTASSA

Ma - Pe klo 10.30–14.00

Kaksi herkullista vaihtoehtoa joka arkipäivä: keitto tai salaatti - myös take away -annoksina!

Verso Baarista saat kaupungin maukkaimmat keittolounaat ja runsaat salaatit taatusti tuoreen ja aidon makuisen leivän kera. Tarjolla on arkipäivisin kaksi lounasvaihtoehtoa: maukas keitto tai runsas salaatti, 9,50€. Valinnan vaikeuden yllättäessä voit nauttia myös combon, joka sisältää sekä keiton, että pienemmän salaattiannoksen 13,50€ hintaan. Tiedustele myös kasvissyöjälle sopivaa annosta.

Lounaan saat helposti mukaan take away -annoksena. Verson lounaan kanssa on tarjolla paikan päällä leivottua tuoretta leipää, kuten omaan juureen leivottua ruisleipää. Lounaan hintaan sisältyy suodatetun veden lisäksi hiilihapotettu vesi, Robert Paulig Roasteryn paahtama talon oma suodatinkahvi sekä haudutettu tee.

Myös lapset ovat tervetulleita lounaalle.  Alle 4-vuotiaille lounas on ilmainen, ja 4–12-vuotiaat herkuttelevat puoleen hintaan.

Lounaslista

vko 4

MaanantaiKylmäsavulohikeittoa, sipulia ja vuolukermaa (L,G) tai Vuohenjuustosalaattia ja chili-paprikahilloketta (L,G)

TiistaiMaa-artisokkakeittoa ja omenaa (L,G) tai Cobb-salaattia ja avocadoa (L,G)

KeskiviikkoKermaista lohikeittoa ja tilliä (L,G) tai Paahtopaistisalaattia ja Ranch-kastiketta (L,G)

TorstaiHerkkusienikeittoa ja friteerattua savupekonia (L,G) tai Mozzarellajuustosalaattia, punasipulia ja basilikaa (L,G)

PerjantaiInkivääri-bataattikeittoa, fetajuustoa ja kurpitsansiemeniä (L,G) tai Lämminsavulohisalaattia ja marinoitua fenkolia (L,G)

Hinta 9,50 €

MAUKASTA

lounas

Keitot ja salaatit valmistetaan sesonkien raaka-aineita ja lähituottajien valikoimaa hyödyntäen. Keittojen ja salaattien reseptit ovat omien kokkiemme käsialaa.

LEIPURIN LEIVÄT

leipuri lounas

Lounaan kanssa tarjottavat leivät leivotaan paikan päällä, omilla resepteillä. Ruisleipämme leivotaan talon omaa juureen.

KAHVI JA TEE

tee

Lounaaseen kuuluu olennaisena osana talon oma suodatinkahvi ja Verson haudutettu teesekoitus.

TAKE AWAY

take away lounas

Päivän lounaat saat helposti mukaan Take Away -pakkauksessamme. Yhteen kassiin mahtuu niin keitto tai salaatti, leivät ja kahvit myös työkaverille.