014 333 999 | Avoinna tänään klo 23 asti

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

LOUNAS JYVÄSKYLÄN KESKUSTASSA

Verson lounas on kesätauolla aikavälillä 20.6. - 26.7.2024. Bistro Kirkkopuiston lounas palvelee koko kesän ajan.

Verson Baarin lounas arkisin klo 10.30-14.00 jälleen 29.7.2024 alkaen.


Verso Baarista saat kaupungin maukkaimmat keittolounaat ja runsaat salaatit taatusti tuoreen ja aidon makuisen leivän kera. Tarjolla on päivittäin kaksi vaihtuvaa lounasvaihtoehtoa: maukas keitto tai runsas salaatti hintaan 11,90€. Valinnan vaikeuden yllättäessä voit nauttia myös combon, joka sisältää sekä keiton, että pienemmän salaattiannoksen hintaan 13,90€. Tiedustele myös kasvissyöjälle sopivaa annosta.

Asiakkaiden toiveesta Verson lohikeittoa tarjoillaan joka keskiviikko vaihtuvan salaatin kera. Lisäksi Verson lounaalle on vakiintunut tiistain jälkiruokapäivä, torstain vaihtuva Poke bowl salaatin tilalla sekä perjantain savulohisalaatti.

Verson lounaan kanssa on tarjolla paikan päällä leivottua tuoretta leipää, kuten omaan juureen leivottua ruisleipää. Lounaan hintaan sisältyy suodatetun veden lisäksi hiilihapotettu vesi, Robert Paulig Roasteryn paahtama talon oma suodatinkahvi sekä haudutettu tee.

Myös lapset ovat tervetulleita lounaalle.  Alle 4-vuotiaille lounas on ilmainen, ja 4–12-vuotiaat herkuttelevat puoleen hintaan.

 

Lounaslista

vko 30

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Torstai

Perjantai

Hinta 11,90 €

MAUKASTA

lounas

Keitot ja salaatit valmistetaan sesonkien raaka-aineita ja lähituottajien valikoimaa hyödyntäen. Keittojen ja salaattien reseptit ovat omien kokkiemme käsialaa.

LEIPURIN LEIVÄT

leipuri lounas

Lounaan kanssa tarjottavat leivät leivotaan paikan päällä, omilla resepteillä. Ruisleipämme leivotaan talon omaa juureen.

KAHVI JA TEE

tee

Lounaaseen kuuluu olennaisena osana talon oma suodatinkahvi ja Verson haudutettu teesekoitus.

TAKE AWAY

take away lounas

Päivän lounaat saat helposti mukaan Take Away -pakkauksessamme. Yhteen kassiin mahtuu niin keitto tai salaatti, leivät ja kahvit myös työkaverille.