LOUNAS JYVÄSKYLÄN KESKUSTASSA

 

Verso Baarin lounas arkisin klo 10.30-14.

Verso Baarista saat kaupungin maukkaimmat keittolounaat ja runsaat salaatit taatusti tuoreen ja aidon makuisen leivän kera. Tarjolla on päivittäin kaksi lounasvaihtoehtoa: maukas keitto tai runsas salaatti hintaan 11,30€. Valinnan vaikeuden yllättäessä voit nauttia myös combon, joka sisältää sekä keiton, että pienemmän salaattiannoksen hintaan 13,90€. Tiedustele myös kasvissyöjälle sopivaa annosta.

Verson lounaan kanssa on tarjolla paikan päällä leivottua tuoretta leipää, kuten omaan juureen leivottua ruisleipää. Lounaan hintaan sisältyy suodatetun veden lisäksi hiilihapotettu vesi, Robert Paulig Roasteryn paahtama talon oma suodatinkahvi sekä haudutettu tee.

Myös lapset ovat tervetulleita lounaalle.  Alle 4-vuotiaille lounas on ilmainen, ja 4–12-vuotiaat herkuttelevat puoleen hintaan.

Lounaslista

vko 22

MaanantaiSavuporokeittoa, smetanaa ja maustekurkkua (L,G) tai Parmesanjuustosalaattia ja paahdettua cashewpähkinää (L,G)

TiistaiKolmen juuston palsternakkakeittoa ja krutonkeja (L) tai Kananpoikasalaattia ja tomaatti-melonisalsaa (M,G)

KeskiviikkoKermaista lohikeittoa ja tilliä (L,G) tai Härkäpastramisalaattia ja pippurituorejuustoa (L,G)

TorstaiKookoskermalla maustettua Itämaista kanakeittoa (L,G) Halloumijuustosalaattia ja paholaishilloa (L,G)

PerjantaiMyskikurpitsakeittoa ja friteerattua pekonia (L,G) Lämminsavulohisalaattia ja kevätsipulikastiketta (L,G)

Hinta 11,30 €

MAUKASTA

lounas

Keitot ja salaatit valmistetaan sesonkien raaka-aineita ja lähituottajien valikoimaa hyödyntäen. Keittojen ja salaattien reseptit ovat omien kokkiemme käsialaa.

LEIPURIN LEIVÄT

leipuri lounas

Lounaan kanssa tarjottavat leivät leivotaan paikan päällä, omilla resepteillä. Ruisleipämme leivotaan talon omaa juureen.

KAHVI JA TEE

tee

Lounaaseen kuuluu olennaisena osana talon oma suodatinkahvi ja Verson haudutettu teesekoitus.

TAKE AWAY

take away lounas

Päivän lounaat saat helposti mukaan Take Away -pakkauksessamme. Yhteen kassiin mahtuu niin keitto tai salaatti, leivät ja kahvit myös työkaverille.