014 333 999, Avoinna tänään klo 24 asti

Keskustakahvila kaikilla herkuilla

Verson Baarin viihtyisässä kahvilassa nautiskellaan vastustamattomia makuyhdistelmiä. Verson kahvilasta saat keittolounaan ja salaatin sekä drinkkien lisäksi joka päivä paikallisesti paahdettua Papun luomukahvia ja jyväskyläläisen Teeleidin laajasta valikoimasta tarkoin valittuja teesekoituksia. Juomia täydentävät Verson kondiittorin päivittäin leipomat, makeat ja suolaiset herkut, joiden reseptit uudistuvat sesonkien mukaan. Valikoimistamme löydät mm.

  • Kondiittorin herkkuja 
  • Verson täytettyä perunarieskaa eri täyttein
  • Tapaslautanen
  • Marinoituja oliiveja ja maalaisleipää
  • Kalkkunapastramia, basilikapistouta ja maalaisleipää
  • Parmankinkkua, melonia ja maalaisleipää
  • Juustopala ja viikunahilloa

Tule ja maista!

KAHVIT JA TEET

Baristamme loihtii sinulle paikallisesti tuorepaahdetusta luomu Papu-kahvista niin täyteläiset espressot kuin herkullisen cafe au laitin, talon omaa kausittain vaihtuvaa Verso Blend -suodatinkahvia unohtamatta. Teesekoituksemme tulevat jyväskyläisen Teeleidin kautta joka on sekoittanut myös Verson nimikkoteen.

LEIVONNAISET

Verson Baarin alati uudistuvat leivonnaiset ja kakut ovat täysin talon kondiittorien käsialaa. Hyödynnämme leivonnaisissa sesonkien parhaita ja lähituottajien laadukkaita raaka-aineita.

PIENTÄ SUOLAISTA

Tapastarjonnan lisäksi Versosta löydät makuyhdistelmiltään vastustamattomia Verson leipiä, jotka ovat perunarieskalle tehtyjä, maistuvia avoleipiä vaihtuvien täytteiden kera. Saatavana läpi päivän – myöhäiseen iltaan saakka.

VALIKOIMA JUOMIA

Verso Baarista löydät pientuottajien valmistamia juomia moneen makuun. Tarjontamme koostuu niin alkoholittomista kuin laadukkaista alkoholeista. Maista Laitilan Virvoitusjuomatehtaan Sitruuna-Soodaa, joka on valmistettu 50-luvun reseptillä tai ota lasi kylmää talon omaa limoncelloa espresson seuraksi.